«Картографія» презентує пілотний проєкт «Електронний кабінет вчителя»


Новини | 20.07.2020 17:40 | 1 817
«Картографія» презентує пілотний проєкт «Електронний кабінет вчителя»

Державне науково-виробниче підприємство «Картографія» презентує пілотний проєкт «Електронний кабінет вчителя». Цей інструмент створено з метою забезпечення вчителів та учнів сучасними картографічними матеріалами в режимі онлайн зв’язку. Особливої актуальності такі навчальні засоби набувають нині, у період карантину, та можливого переведення школярів на дистанційне навчання.

До початку навчального року у відкритому доступі буде представлений навчальний посібник «Світ. Інтерактивна карта», покликаний допомогти вчителю підготувати та провести уроки географії на базі комп’ютерного класу, мультимедійного проектора, інтерактивної дошки, а учням – поглибити географічні знання шляхом поєднання різних форм сприйняття та активізувати самостійну діяльність. Головною перевагою цього посібника є те, що географічна основа та тематичний зміст кожної карти представлено пошарово. Комбінуючи ці шари можна вилучати інформацію, яка є неактуальною для певного уроку. А за допомогою різного поєднання шарів можна створити набір спеціалізованих карт, наприклад, карти без тексту та деяких елементів змісту (для проведення географічних диктантів), частково підписані карти, контурні карти.

Інтерактивна карта рекомендована Міністерством освіти і науки України, а також має зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що наслідує основні елементи розповсюджених програм.

Запитання, пропозиції, зауваження надсилайте на адресу marketing@ukrmap.com